torstai 15. lokakuuta 2015

Väsymystä, inspiraation puutetta & taukoa

Heipä hei vaan kaikille! Kuten varmasti olettekin huomanneet, on täällä blogin puolella ollut aika hiljaista. En ole asiaan mitenkään tyytyväinen, mutta niin se menee. On siis aika tehdä vaikea, mutta helpottava ilmoitus;

Blogi hiljenee nyt virallisesti tauolle.


Syynä tähän on ihan kirjoittajan jaksamattomuus ja inspiraation puute. Blogini on minulle parhaimmillaan rentoutumista ja mukavaa tekemistä. Lähiaikoina kuitenkin ajatus blogista ja sen päivittämisestä on tuntunut ainoastaan pakolliselta ja aikaa vievältä. En halua, itseni enkä muiden takia, kirjoittaa sellaisessa olotilassa. Uskon, että kirjoittamisen ydin on juuri se, että kirjoittaja laskeutuu vapaaehtoisesti sanojen valtaan ja nauttii siitä. Tätä haluan vaalia omassa kirjoittamisessani ja siksi päätin mietinnän jälkeen tehdä näin.

Se, onko tämä väliaikainen paussi vai tämän blogin tienpää, ei ole tiedossa. Aika saa näyttää, mihin tulevaisuuden tiet vievät. Suuri kiitos kaikille mukana olleille, lukijoille, kommentoijille, taustajoukoille. Oikein ihanaa syksyä ja tulevia aikoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti